Massage

Sportmassage is gericht op verzuurde spieren en is meestal ook een stevige massage.

Ben je druk geweest, dan is een ontspannende massage wel eens fijn. Even een uurtje voor jezelf.  Warme olie, muziekje, even je ogen sluiten, even alles los laten, een ontspanning voor spieren en lijf.

Energetische massage behandeling – deze is niet alleen gericht op je lijf maar ook je geest (mind). Om de energie van lichaam en geest weer te laten stromen. Wie heeft niet eens wat meegemaakt in het werk, relatie, stress………   laat je hoofd eens masseren, je weet niet hoe dit ontspant!

Dorn therapie is een zachte wervel methode waarbij klachten aan het bewegingsapparaat worden weg genomen. Deze klachten zijn vaak aan de rug, nek, schouders, heup, knieën, enkels en andere uitstralingspijnklachten. Deze klachten zijn met Dorntherapie vaak al in 3 behandelingen verholpen.

Quantum-Touch® is een techniek waarbij op een hele directe en eenvoudig te leren manier het zelfhelend vermogen wordt gestimuleerd. Ieder levend wezen bestaat uit energie met een bepaalde trilling. In het lichaam zelf heeft ieder afzonderlijk orgaan ook weer een bepaalde trilling. Ziekte kan worden gezien als een ‘niet in de juiste trilling zijn’, in een te lage trilling zijn van bijvoorbeeld een bepaald orgaan. Met behulp van de ademhaling en meditatie/visualisatie technieken wordt de trilling van de energie in de handen van de beoefenaar verhoogd.         
Wanneer de handen op de plek gelegd worden waar iemand pijn heeft (de healer), zal het lichaam deze hogere trilling als het ware overnemen. Het lichaam wordt zo in staat gesteld zichzelf te genezen; klachten zullen verminderen of geheel verdwijnen. De werking kan heel sterk zijn. Zo kunnen botten en gewrichten hun anatomisch goede stand weer in gaan nemen.