Gepersonaliseerde huidverzorging

Over het merk Artistry ™
Artistry ™ is ’s werelds bestverkopende premium beauty-merk. * Opgericht in 1958 door een ondernemend man en vrouw-team, bevat het Artistry ™ -portfolio huidverzorgings-, make-up- en holistische schoonheidsoplossingen die doordrenkt zijn met de natuur, geperfectioneerd door de wetenschap en gepersonaliseerd voor de individuele behoeften van elke vrouw. Exclusieve formuleringen weerspiegelen het wereldwijde onderzoek, de ontwikkeling en de kwaliteitsborging uitgevoerd door een netwerk van meer dan 900 wetenschappers en internationale huidgezondheidsartsen van vooraanstaande universiteiten. Het merk heeft meer dan 32.000 gezichten van over de hele wereld geanalyseerd om productoplossingen te ontwikkelen op basis van de unieke huidbehoeften van elke vrouw. Artistry ™ -producten worden verkocht via Amway Business Owners in meer dan 50 landen en gebieden wereldwijd.

Voor de analyse van de huid wordt gebruik gemaakt van de Skin Viewer, een huidanalyse apparaat waarmee de conditie van uw huid letterlijk aan het licht komt. De skin Viewer is speciaal ontwikkeld voor huidanalyses. Een huid die er op het eerste gezicht heel goed en vitaal uitziet, kan toch beschadigd zijn.  Onderhuidse huidschade door uv-straling, ontstekingen of onzuiverheden zijn niet altijd zichtbaar aan de bovenste huidlaag. Daarom zet de Skin Viewer je huid in haar blootje. Het apparaat scant al je huidlagen en analyseert de toestand van je huid. Het bijzondere van de SkinViewer is de inwendige spiegel. Dit stelt de cliënt niet alleen in staat actief mee te kijken, maar onthult zo ook de ware conditie van de huid tot in detail.

De beschermlaag van de huid biedt bescherming tegen invloeden van buitenaf en voorkomt dat er voedingsstoffen ontsnappen. Maar cosmetica-ingrediënten kunnen alleen via het huidoppervlak binnendringen. Wij hebben daar een oplossing voor!

De ARTISTRY™ Dermasonic bereidt de huid voor op de huidverzorgingsproducten en helpt de huidverzorgende ingrediënten diep in de huid te dringen, zodat deze er optimaal van profiteert.